AFYONKARAHİSAR / ŞUHUT - ŞUHUT KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Nis

Kitap okuma alışkanlığını ve paylaşma duygusu kazandırmak için okulumuz bünyesinde "askıda kitap" uygulaması yürütülmektedir. Öğrenci ve öğretmenlirimizin katılımlarıyla etkinlik keyifli hale getirilmektedir. İlgi gösteren ve emek veren herkese teşekkür ederiz. (M. ALBAYRAK)

Nis

Akademik gelişim,kariyer planlama ve üniversiteye hazırlık başlığı çerçevesinde Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Portalinda yer alan kazanım testleri,EBA kazanım değerlendirme testleri ve MEB'in aylık olarak yayınladığı örnek sorular ve branş performans değerlendirme sınavları tüm şube kademelerinde uygulanmıştır. (M. GÜLTEKİN)

Nis

Ögrenci gelişim alanına yönelik  "Mesleki uygulama öncesinde Din Görevlilerinin sahip olması gereken ahlaki ve mesleki etik değerler hakkında öğrencilerle farkındalık sohbetleri ve seminerleri düzenlenir." kazanımı doğrultusunda ilçe  vaizemiz sayın Hatice Büşra Boydak okulumuzda özellikle  Hitabet ve Mesleki Uygulama dersi kapsamında vaaza gidecek 11. sınıf öğrencilerimize ve 12. sınıf öğrencilerimize yönelik  konferans salonumuzda detaylı bir  seminer vermiştir. Ve vaizemiz okul pansiyonumuza gelerek diğer öğrencilerimize yönelik daha genel kurallardan bahsetmiş ve mesleğini tanıtmıştır.

Sorumlu: Hasibe YÜCEDAĞ

Nis

Okulumuzdan mezun olup üst öğrenime geçiş yapan öğrencilerimiz hakkında bilgi paylaşımında bulunduk . Öğrencilerimizin hangi üniversiteleri kazandıkları , bu üniversitelere kaç puan ile yerleştikleri konusunda öğretmenlerimize bilgi verdik. Üniversitelerde en çok tercih ettikleri bölümleri konuşarak , üniversiteye yerleşen öğrencilerimizin durumlarını değerlendirdik. Yüksek öğrenime geçiş yapıp maddi durumu elverişli olmayan öğrencilerimize öğretmen arkadaşlarımızın desteği ile burs verme kararı aldık . (F. Zehra YURDUSEVEN)

Mrt

Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma kulübü koordinesinde ihtiyaç sahipleri için hazırlanan erzak kolilerimiz, sahiplerine ulaştırılmak üzere dağıtılmaya başlayacaktır. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür eder hayırlı Ramazanlar dileriz. (S. Kosku)

Mrt

Şuhut Cumhuriyet Savcısı Sayın Nurullah Bural davetimiz üzerine okulumuza geldi ve öğrencilerle buluştu. Savcılık ile illgili bilgiler verdi ve öğrencilerin sorularını yanıtladı. Katılımından ve verdiği değerli bilgilerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Çanakkale Zaferinin 108.yıl dönümünde okulumuz konferans salonunda program düzenlendi. Programda okulumuz öğrencilerinin okumuş olduğu "her sınıf bir hatmi şerif okuyor" çalışmamızda ezan dinmesin, bayrak inmesin, vatan bölünmesin, namusumuz çiğnenmesin diye en aziz varlıklarını bu yüce değerler uğruna feda eden Bedir'den Malazgirt'e , Çanakkale'den  İstiklal Harbine bütün şehitlerimizin ruhuna okunan hatmi şeriflerin duası yapıldı. (T. ÇAYLAK)

Mrt

Teknoloji, internet ve sosyal medya bağlamında e-bağımlılık sorunu ve çözüm önerileri kapsamında okulumuz Sosyal Bilgiler öğretmeni Ahmet Oktay KILIÇ tarafından okul öğretmenlerimize konuyla alakalı bilgilendirme semineri yapılmıştır. Katılım gösteren öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. (A.Oktay KILIÇ)

Mrt

Okulumuzda 7 grup oluşturuldu ve okuyorum projesi gerçekleştiriliyor. Projenin detayları için TIKLAYINIZ.

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Etkinliği gerçekleştirildi. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Öğretmenlere, öğrenciyi tanıma odaklı sosyometri, öğrenci tanıma anketi , problem tarama listesi,sosyogram vb. alanlarla ilgili sunum yapıldı.(F. PULAT)

Mrt

Öğrencilere cami ve cemaat bilinci kazandırabilmek için öğrenciler toki camiine götürülerek cemaatle namaz kılındı. (T. GÖKKAYA)