AFYONKARAHİSAR / ŞUHUT - ŞUHUT KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

May

Anasınıfı öğrencilerimize Atatürk Evi'ni gezdirdik.

May

Şuhut Kız Anadolu İmam hatip Lisesi olarak ''Okuyan 7'ler Projesi'' etkinliği ile öğrencilerde okuma alışkanlığı ve okuduğunu anlama, anlatma ve paylaşma özellikleri kazandırılmaya çalışılmıştır.

Projenin tutanağını görmek için TIKLAYINIZ.

May

Din görevlilerinin sahip olması gereken ahlaki ve mesleki etik değerlerle ilgili, öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak maksadı ile Şuhut İlçe Müftümüz Sayın Fatih Aytekin Beyefendi okulumuzda bir seminer düzenlemiştir.

Seminer sonrasında ilçe müftümüz öğrencilerimizin sorularını cevaplamıştır. Sözlerinin tesirini ona uygun davranışları ile pekiştiren değerli ilçe müftümüzün öğrencilerimiz üzerinde olumlu tesir bıraktığı gözlenmiştir.

Kendisine katılımından dolayı teşekkür ediyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız anasınıfımızda kultandı.

Nis

Şuhut Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan tiyatro gösterisini büyük keyifle izledik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz

Anasınıfı Fidan Dikme Etkinliği

Nis

Kütüphane Haftası, ortaokul öğrencilerimizle  okulumuz Z- Kütüphanesinde çeşitli yarışma etkinlikleriyle gerçekleştirdi.

Mrt

Okulumuzda yaklaşan Ramazan ayı dolayısıyla Ramazan ayı tanıtım panosu ve "Kur'an ve Sünnet Işığında Ahlakımı Güzelleştiriyor'um "panosu düzenlendi.

Mrt

Kur'an meali okuma etkinliği ve yarışması yapıldı ,yarışma sonrası dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi

Mrt

Öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda sportif faaliyetlerin yapılabileceği fiziki ortamlar oluşturuldu.

Mrt

Okulumuzda verimli ders çalışma broşürleri hazırlanarak sınıflara dağıtıldı.

Mrt

Berat Kandilimiz Mübarek Olsun.

Kandil programı okulumuz ortaokul öğrencileri tarafından yapıldı. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Yeni nesil sorular ve soru hazırlama teknikleri ile ilgili öğretmen ve öğrencilere bilgilendirme yapıldı. 12.sınıf öğrencilerine Tarih dersi ile ilgili sunumu okulumuz Tarih Öğretmeni Tufan Yılmaz gerçekleştirdi. Öğretmenlerimiz de öğretmenler odasında konu hakkında istişarelerde bulundu.