AFYONKARAHİSAR / ŞUHUT - ŞUHUT KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

2022-2023 İkinci Dönem Ders Programı yenilendi ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Ara

Anasınıfı Yerli Malı Etkinliği

Ara

Okulumuz Tarih öğretmeni Tufan Yılmaz'ın sunumuyla, öğrencilerimize Büyük Taarruz'un önemi vurgulandı ve 100. yıla özel hazırlanan belgesel izletildi.

Kas

"Genç Nida" Kız Öğrenciler Arası Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması yapılacaktır. Tarih, zaman ve yer bilgilerine görselden ulaşabilirsiniz.

Kas

10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Etkinlikleri gerçekleştirildi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla anıyoruz.

Kas

BTK ( Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu) 'nın düzenlediği etkinliğe ortaokul öğrencilerimizle katılım gösterdik.

Günvenli internet kullanımı, VR (Sanal gerçeklik gözlüğü) kullanımı, Scratch etlinlikleri, 3 boyutlu yazıcını kullanımı gibi konular, görevliler tarafından çocuklarımıza tecrübe edildi.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Annesini arayan minik bir tay ile ihtiyar bir devenin Medine'ye doğru yolculukları üzerinden, Peygamber Efendimizin(sav) hayatındaki en önemli olaylardan biri olan hicretin anlatıldığı Tay filminin gösterimi Şehit Yasin Çubuk Anadolu İmam Hatip Lisesi okulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Emeği geçen ve bu imkanı öğrencilerimize sunan herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Ortaokul ve Lise bölümlerinde Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Başarı gösteren öğrencilerimizi tebrik ederiz

Ekm

İlçe bazında düzenlenen masa tenisi turvunasında öğrencilerimizden Ayşenur Gümüş 1. Nursena Gümüş 2. olmuştur.

Okul voleybol takımımız da İlçe'de 2. olmuştur.

Öğrencilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Herkese hayırlı bir eğitim yılı dileriz.

Haz

Okulumuzda öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve çalışan diğer personellerimizin ortak çalışmasıyla çok güzel bir organizasyonu geride bıraktık. Emeği geçen ve şenliğimize katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyoruz.

May

Düzenli öğretme-öğrenme çevresi ve iklimi oluşturma, öğrenen okul, öğrenen örgüt iklimi ve zengin okul kültürü çerçevesinde öğretmenlerimizle okulumuzda mangal etkinliği düzenlendi.

May

Okul koridorlarına öğrencilerin ulaşabileceği şekilde satranç takımları yerleştirildi.

May

MEB'in aylık olarak yayınladığı Merkezi sınava yönelik örnek sorular; Mayıs ayı Sayısal Bölüm Matematik örnek soruları performans değerlendirme sınavı olarak 8.sınıf öğrencilerine çözdürüldü